Damp tyskland wellness 24 7 massage

damp tyskland wellness 24 7 massage

Wellness og spa ferie i, tyskland med overnatning på hotel i Ostsee Resort. 1 x Hoved-, nakke-, og ansigtsmassage 25 min. Fri entré til Fun Sport center. Pakke 1 og pakke 3 er ikke mulig i perioden 30/6-31/8 og 24 /12-25/12 samt. Glæd jer til et skønt ophold med tid til hinanden på Ostseehotel. Ren nydelse på Ostsee Resort Damp - Ein smuttur 2 x overnatning i komfortværelse; 2 x morgenbuffet; 1 afslappende ryg massage, 25 min. Gratis wellness -te og vand i Vital centret; Håndklæder og badekåbe til hele opholdet. 1 x daglig gratis adgang: Fun Sport Center (ekskl. Damp ligger kun 75 km fra grænsen med fire kilometer.

Wellness ved: Damp tyskland wellness 24 7 massage

Hvis man er ryger, er det muligt at gå udenfor på en dejlig balkon med udsigt over havet og havnen. Men samtidig er et ferieophold her også en god mulighed for at udforske en del af det gamle Danmark. 1 x "Thalgo Thalasso" Algeindpakning 45 min. I skal heller ikke snyde jer selv for boldspil i sandet, selv om vejret driller: i Fun Sport-centrum findes der en stor hal fyldt med sand, og her er der mulighed for at spille beachvolley og andre strandspil. Desuden saunaområde med 8 forskellige saunaer (i saunaområde er badetøj ikke tilladt). August 2015, vi er vendt tilbage til Damp flere gange på weekendophold og har boet på hotellet lige ved siden af kurbadet. Derudover flere skønne aromasaunaer et par større udendørs saunaer. Tillæg for værelse med havudsigt koster 125,-. Og det er da også noget, vores gæster længe har set frem til, siger Ulrike Kohlsaat, der ikke taler dansk og derfor har allieret sig med dansktalende personale i Herning for at komme så tæt på de danske gæster som muligt. Og den tyske ferieby har altid en konkurrence kørende på messen for at tiltrække ekstra opmærksomhed hos det feriehungrende folk.

Wellness besøg: Damp tyskland wellness 24 7 massage

Drikkevarer (øl, husets vine, sodavand og juice). Det imponerende bygningsværk var hjem for de hertugelige familier til Slesvig-Holsten-Gottorp. Gottorp Slot i Slesvig er hovedsageligt bygget damp tyskland wellness 24 7 massage mellem det. Og det 18 århundrede. Fri entré til Vital Center og sauna område - fra 14 år (pool åben man-fre fra.

Damp: Damp tyskland wellness 24 7 massage

I dag 150 år senere er Tyskland vores gode nabo, og historien vidner om, at selv arvefjender kan blive de bedte venner. I tilknytning til det topmoderne byggeri med pool og cafe er der således bygget vikingehuse med saunaer, der bare må opleves. På en varm sommerdag er det også muligt blot at gå på en lækker sandstrand. I enhver henseende er et ferieophold på Ostsee Resort Damp godt for krop og sjæl og for kendskabet til et vigtigt stykke Danmarkshistorie. Danskere skal naturligvis også besøge Dannevirke.

0 kommentarer til “Damp tyskland wellness 24 7 massage

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *