Ekstrabladet dk nyheder ok tucan club almind

ekstrabladet dk nyheder ok tucan club almind

piger til mændene. Her får du de saftige detaljer, som DR ikke bragte. Om torsdagen koster adgang til Tucan de mandlige single-medlemmer 250 kroner, mens singlekvinderne kan komme helt gratis. Sammen med sin stod hun for nylig frem i tv for at fortælle om livet som ung swinger. De utilfredse kan blive væk. Se også: Høj musik og sprut lokker unge swingere. Det er jo et behov, folk har.

Videos

Derfor havde vi da heller ingen problemer med at stå frem i tv og fortælle, at vi går i swingerklub sammen - og hvorfor vi vælger at gøre det. Han kan ikke genkende billedet af, at swingerklubben Tucan skulle være i dialog med Ligebehandlingsnævnet for at finde en løsning på prisproblemerne, og at de først kan forventes løst om halvandet. Det er en swingerklub ikke nødvendigvis. Nu lyder prisen 500 kroner for begge køn. Hvis de ikke kan lide det, kan de jo blive væk. Når der falder den slags principielle afgørelser i nævnet, bør klubberne rette ind med det samme. Så sent som i slutningen af januar faldt endnu en afgørelse: 'Det var i strid med ligestillingsloven, at den indklagede swingerklub opkrævede højere entrépriser for mænd end for kvinder lyder det fra Ligebehandlingsnævnet. Det er et tilvalg, du tager om en sjov aften. LÆS HER, hvad swingerklubbernes ejere siger TIL DE ulovlige prisordninger: Se også: Swingerklub: Vi fortsætter til vi bliver stoppet har søgt på priserne i flere swingerklubber. ekstrabladet dk nyheder ok tucan club almind

Videos

German Couple. Bliver priserne de samme for mænd og kvinder? 23:20 Sådan deler man hinanden seksuelt. Og Tucan er ikke den eneste klub, der gør det. Weekenden står for døren, og hvis du er en af dem, der pønser på en tur i swingerklubben, kan du som mand godt forberede dig på at blive groft diskrimineret. Lige nu er hun nemlig rent seksuelt, hvor hun rigtig gerne vil være.

0 kommentarer til “Ekstrabladet dk nyheder ok tucan club almind

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *