Ikast biograf planetarium biograf

ikast biograf planetarium biograf

der vises i Aarhus. Min Søsters Børn og Guldgraverne (børne-/familiefilm, eventyr). Det ender med, at Turing selv bliver arresteret og anklaget for grov uanstændighed og senere dømt for homoseksualitet, der på det tidspunkt var en strafbar handling. De fleste medarbejdere er frivillige, og arbejder i biografen fordi det er sjovt og fordi de godt vil hjælpe biografen med at overleve. Hans store præcision redder et utal af liv på slagmarken, og som fortællingerne om hans modige bedrifter spreder sig, får han navnet Legende.

Ikast biograf planetarium biograf - Ikast Bio

Handicapadgang: Ja (2 pladser). Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy, se alle film der vises i Aalborg Øvrige, baltoppen Bio. Min Søsters Børn og Guldgraverne er et spændende eventyr for hele familien. D EX, teleslynge:. A.: Billetsalg, piccolo (billetkontrol.m. Jupiter Ascending - 3D (action jupiter Jones blev født under en nattehimmel, hvor det lå i stjernene, at hun var skabt til at udrette store ting. ikast biograf planetarium biograf

Bliv: Ikast biograf planetarium biograf

Antboy: Den Røde Furies Hævn (action, børne-/familiefilm). Få en sjov og spændende fritidsbeskæftigelse. Det kommer til at summe af guldgraverstemning i en film, der byder på svimlende actionscener, hygge, bjergtagende naturscenarier, masser af humor og sjove forviklinger samt nænsom forelskelse og stærkt venskab og sammenhold. Big Hero 6 - DK tale - 2D og 3 D(animation/tegnefilm, børne-/familiefilm, eventyr). Hillerød, BioCity Hillerød, kolding, BioCenter Kolding, aalborg, BioCity Aalborg.

0 kommentarer til “Ikast biograf planetarium biograf

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *